Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@20:00:13 GMT

یک شهر جدید در چابهار ساخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۰۷۵۱۲

یک شهر جدید در چابهار ساخته می‌شود

عضو هیات مدیره شرکت عمران شهرهای جدید از آغاز عملیات اجرای احداث شهر جدید تیس از امسال خبر داد و گفت: طرح جامع شهر جدید «تیس» هم‌اکنون از سوی شورای‌عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسیده و دارای بالاترین استانداردهای محیط زیستی در کشور است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، حبیب‌اله طاهرخانی درخصوص وضعیت فعلی اجرای عملیات شهر جدید تیس اعلام کرد: چابهار یکی از شهرهای با بیشترین آمار حاشیه نشینی در کشور است که شهر جدید تیس در پاسخ به این مشکلات و کمک به بخشی از توسعه چابهار برنامه‌ریزی و طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید در ادامه با اشاره به همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری سواحل مکران که با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و معاون اول رئیس جمهور در شهر چابهار برگزار شد گفت: خوشبختانه در این همایش تفاهم‌نامه بین شرکت عمران شهرهای جدید و مجموعه نگین پارس مبنی بر ساخت پنج هزار واحد مسکونی در این شهر به امضا رسید.

وی با تأکید براینکه براساس مذاکرات انجام شده قرار شد عملیات اجرایی طرح‌های موجود شهر جدید تیس همزمان با سفر رئیس جمهور به این منطقه در سال ۹۶ آغاز شود گفت: شهر جدید تیس با بهره مندی از سواحل بسیار زیبا قابلیت استفاده توریستی و تجاری بالایی داشته که قصد داریم با برنامه‌ریزی مناسب آن‌ها را اجرایی کنیم.

به گفته این مقام مسئول هم‌اکنون طرح جامع شهر جدید تیس از سوی شورایعالی شهرسازی و معماری به تصویب رسیده و دارای بالاترین استانداردهای محیط زیستی در کشور است.

طاهرخانی در ادامه حجم گسترده فضای سبز و فاصله مناسب این منطقه از دریا را از جمله موارد مهم در رعایت شاخص‌های محیط زیستی در تیس نام برد و گفت: قصد داریم در احداث این شهر برخلاف زمان‌های گذشته که همواره طرح‌ها را از کل به جزء اجرایی می‌کردند از جزء به کل پیش برویم.

عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید همچنین افزود: در این راستا ابتدا طرح‌های شهری و محلات آماده و پس از آن به سراغ طرح‌های تفصیلی و جامع رفتیم که خود کمک شایانی به جلوگیری از هزینه‌های سنگین توسعه شهری و سازگاری با محیط زیست خواهد داشت.

به گفته وی هرچه مطالعات دقیق و ریزبین بر طرح محلات و شهر بیشتر باشد و طرح تفصیلیمنتج از این مطالعات گردآوری شود کمترین مداخله را در طبیعت داشته و ما را در امر توسعه شهری موفق‌تر خواهد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۷۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • عبور از رودخانه با طناب
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار